Friday, January 14, 2011

Järgmisel päeval oli meil lapsehoidja. Suundusime Patongi shopingutele. Patong on Phuketi ööelu keskus. Samuti leiab siit väga palju müügiputkasid ja kaubanduskeskuseid. Pärast paaritunnist shopingut saime kokku Tomi ühe tuttava ja tema pruudiga, kes peatusid Patongis. Tegime tänavabaartis kokteili ja asutasime end meie rendiautoga Kata Beachi poole. Tudvustasime neile Kata Noi beachi, mis on imeilus. Vüõrreldes Patongi või Phi Phi rannaga, on see lausa postkaardilt võetud koht. Hiljem käisime siis lõpuks ka Tai traditsionaalses mashaasis ära. Päris mõnus oli. Tom on aga üsna sitke juurikas ja nende õblukeste naiste jõud temast piisavalt üle ei käi.Tulemus jääb ikka kesiseks tema jaoks. Pärast käisime veel sushit söömas ja tegime paar kokteile meie katusebassu ääres.

14.jaanuar

Meie heast pojast on saanud mingine jonnipurakas. Ta on peale haigust nii laisk, et ise sammugi ei tee. Enne parem lõugab end hingetuks. Täiesti uskumatu... noja eks need lapsehoidjad ka teda siin rikkunud. Need ainult nummivad teda süles ringi. Raske...raske...tüütu ja väsitav. Lapsega enam iial ei reisi!

Jätsime oma jonnijunni hoidjale, et kõrvu puhata ja suundusime Kata beachile shoppama. Sattusime ussinaha vaimustusse. Ostsime maonahast kingi ja vöösid ja rahakoti. Imeägedad! Enne shopingut sulistasime soojas meres. Üliägedad lained olid. Hüplesime laintes nagu väikesed lapsed. Meri on siin vahva. Mõni sõitis isegi lainelauaga.

No comments:

Post a Comment