Friday, February 26, 2010
Kallis ema nakatas mind leivapisikuga :)
Koduleib on nagu sõltuvus-see on nii maitsev, et võin korraga terve pätsi nahka panna :P
Ja tegemine pole üldsegi keeruline.
Juuretis, jahu ja peoga seemneid ning maitseained ja ongi valmis!
Juuretise panen toimetama tavaliselt õhtu 8-9 paiku ning hommikul 10 aegu lisan juurde jahu, päevalilleseemned, soola ja natuke fariinsuhkurt. Seejärel läheb ahju 30 kraadiga kerkima. Umbes 3 tunniga kerkib vorm ääreni täis. Seejärel keeran kuumuse 250 kraadi peale. Seni kuni temperatuur tõuseb hoian leiva ahjus. Kui 250 on saavutatud hoian veel 10 min leiva selle kuumusega. Siis langetan 200-le ja hoian 20 minti ning seejärel 180-ga 45 minutit ja valmis ta ongi.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment